dimarts, 20 de desembre del 2016

"Estem" o no STEM preparats pel futur?

STEM, però açò què és?

El seu objectiu és desenvolupar un enfocament interdisciplinari del procés d'ensenyament i aprenentatge incorporant situacions de la vida quotidiana i utilitzant totes les eines tecnològiques necessàries. Esteu preparats per a l'aprenentatge del futur?


STEM és l'acrònim anglés corresponent a Ciències Naturals, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques.

Des de 2001, l'educació en STEM s'ha convertit en una prioritat per als líders a nivell nacional, amb l'esperança d'assegurar que la nostra joventut siga capaç de competir en una economia global.

El president Barack Obama va llançar una campanya anomenada “Educar per a Innovar” que va ajudar a identificar les tres prioritats predominants en l'educació relacionada amb STEM:

1.-Augmentar els coneixements en STEM, per a assegurar-nos que tots els estudiants desenvolupen la capacitat de pensament crític.


2.- Millorar la qualitat dels mestres de matemàtiques i ciències.

3.- Difondre l'educació en STEM i crear oportunitats per a aquells grups que típicament han tingut poca participació, tals com, les dones i els grups minoritaris.


L'educació o formació STEM, combina les quatre àrees creant un mètode il·lustratiu que facilita l'aprenentatge de matemàtiques i ciència.


El component d'enginyeria fa èmfasi en el procés i el disseny de solucions, més que la solució en si. Aquest mètode aconsegueix que l'estudiant explore amb les matemàtiques i la ciència d'una forma més personalitzada, i d'aqueixa manera li ajude a desenvolupar pensament crític.

A més, els joves aprenen tècniques d'exploració, descobriment i solució de problemes.

El component de la tecnologia, facilita l'enteniment de les tres àrees anteriors, ajudant als estudiants a aplicar els seus coneixements de manera pràctica a través de l'ús de la computadora.


A partir d'ara no pujarem sol els STEPS del gimnàs també pujarem el nostre nivell de coneixements treballant al col·legi amb projectes STEM. 

MOLT ÀNIM!👍

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada