diumenge, 15 de gener del 2017

El VOKI a VOKI


Què és Voki?

Voki és una aplicació gratuïta disponible en internet que et permet crear un personatge virtual, un avatar educatiu que parle d'acord amb les teues indicacions. És molt senzill i, les possibilitats, infinites.

Com pots crear un personatge amb Voki?

Primer de tot, has de registrar-te en Voki per a començar amb el procés de creació del teu avatar. És molt útil i entretingut. Vegem a continuació els passos que has de seguir:
Clica l'opció Create + Customize your Character i escull el personatge que més t'agrade. A més, ho pots modificar segons el teu criteri: color del pèl, color de pell, etc. Tens a la teua disposició una àmplia galeria d'opcions de color i grandària.
És hora de vestir-ho i de posar-li accessoris. Entra en Clothes i Bling i podràs escollir entre una gran varietat de vestuari i estils.
Situa-ho en l'entorn que preferisca. En l'opció Background, tens molts ambients diferents per a situar al teu personatge.
Fes que parle! Selecciona un arxiu d'àudio des del teu ordinador o grava la teua veu directament a través d'un micròfon.
Publica el teu avatar en el teu blog, web o wiki. Amb l'opció Publish i Add to your site, aconsegueix que el teu avatar es comunique en les plataformes que tu tries.
Els avantatges de crear un avatar amb Voki
Que un alumne aprenga a crear un personatge virtual, un avatar que parle, és interessant perquè es potencia la creativitat i l'ús de les TIC, a més de ser una eina molt útil en el camp de les competències lingüístiques.

Els avantatges que t'ofereix Voki:

1. Potencia la creativitat i la imaginació en crear un personatge i el seu rol.
2. Afavoreix la incorporació de les TIC en l'aula i el desenvolupament de la competència digital.
3. Permet treballar les competències lingüístiques de l'alumnat.
4. Aporta una manera diferent i divertida d'exposar un contingut.
5. Permet assumir diferents rols i prendre decisions tenint en compte diferents perspectives.
6. Presenta el contingut a través de diversos canals, com el visual o l'auditiu, arribant més fàcilment a l'alumnat.

Anima't a provar-ho, a través del tutorial et serà molt senzill i, ja veuràs, els resultats són sorprenents.


Ja has creat un avatar amb Voki? Explica'ns-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada